Somewear.

Somewear&Friends har fått in riktigt snygga kläder nu på hösten. Superfina jeans, och schyssta farfarströjor. Jag tycker allt ni ska komma förbi och förnya höstgarderoben lite 😉 Det är även en hel del rea. Butiken ligger på St:Persgatan 75 i Norrköping. Riktigt grym butik med bra utbud för både tjejer & killar!

0

2 reaktioner på “Somewear.”

  • Sofie skriver:

    Tack Becca, jag köpte den förra onsdagen i Linköping på Gina Tricot för 299 kr tror jag den kostade 🙂 Jaaa, jag testade den på H&M också men som sagt tyckte den jag köpte på Gina var snyggare och satt mycket bättre 🙂 Just ja hoppas Kicksuiten sitter bra nu med 😀 Pussi

  • Archie Borchert skriver:

    Getting examine this I believed it absolutely was quite educational. I recognize you taking time and work to place this informative article with each other. I as soon as yet again locate myself shelling out strategy to a lot time the two reading through and commenting. But so what, it absolutely was even now worthwhile!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.