Detailsbyrebfre.

AlexandraStyle med smycken ifrån Detailsbyrebfre.

 

HildaSandström med smycken från Detailsbyrebfre.

Elin Wahlberg med smycke från Detailsbyrebfre.

Beata med smycken från Detailsbyrebfre.

Här ovan ser ni bilder på kända bloggare med smycken från min smyckeskollektion Detailsbyrebfre. Sidan ligger förtillfället nere och själva shopen med. Men ni kan kika in här, för att se gamla bloggen och se vad jag har för smycken.  Det är många som frågar om smyckesshopen .Men jag har väldigt mycket på gång nu med smyckena, som ska bli väldigt roligt =) Så håll utkik. Jag är snart tillbaka! Så den är inte nerlagd för evigt, utan bara för en stund. Som sagt snart är jag tillbaka med massa nytt, fräscht och snyggt.

I WILL BE BACK ON TRACK!

 

 

 

0

1 reaktion på “Detailsbyrebfre.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.