Alicante baby!

Jag håller på att längta ihjäl mig efter veckan i spanien, tänk att på söndagkväll så lyfter planet. Jag har knappt förstått det själv, men det ska bli så jäkla underbart! Att bara få koppla av, njuta, och umgås med nära & kära och njuta av ledigheten. Jag behöver det, jag är faktiskt värd det. Just nu är det faktiskt för mycket, jag har så mycket omkring mig, alldeles för mycket stress & press. Funderar kanske t.om att lämna datorn hemma? Och bloggen med kanske? I need a break. Men samtidigt får jag dåligt samvete, och känner press. Jag vill ändå kunna ge er mycket uppdateringar md inlägg, bilder, tips. Man vill liksom göra allt för er läsare! Ibland tror jag inte många förstår hur mycket tid man lägger ner på bloggen, och hur saker omkring påverkas.
Jag klagar inte, jag älskar detta, älskar att blogga, och älskar att jag har er, och älskar att göra era glada. Ibland blir det bara lite mycket med allting tre jobb, smycken, fytten,  bloggen, vänner & pojkvän. Hinner inte riktigt med. Men samtidigt är det de jag gillar, jag är en ambitiös och drivande tjej. Ibland tar det dock stopp!

0

14 reaktioner på “Alicante baby!”

 • Kicki skriver:

  Vet hur det är! Ta ett break och lämna daton hemma och bara njut. Det skulle jag gjort!!

 • Anonym skriver:

  Lämna datorn hemma! Koppla av när du väl har chansen! Alla dina läsare ser vad du gör för oss. Vi klarar oss en vecka utan dig, bara vi vet att du kopplar av och är beredd på att bli back on track när du kommer hem. Vi vill ju veta allt om resan 😉
  Men ta chansen att koppla av nu. Njut av livet och skit i bloggen och allt här hemma i en vecka. Vi förstår dig. 🙂

 • nathalie skriver:

  Lämna datorn hemma! Koppla av när du väl har chansen! Alla dina läsare ser vad du gör för oss. Vi klarar oss en vecka utan dig, bara vi vet att du kopplar av och är beredd på att bli back on track när du kommer hem. Vi vill ju veta allt om resan 😉
  Men ta chansen att koppla av nu. Njut av livet och skit i bloggen och allt här hemma i en vecka. Vi förstår dig. 🙂

 • sandra skriver:

  Jag håller med dom andra, lämna datorn och bloggen hemma och bara njut nu i en vecka. Det är du helt klart värd! Vi läsare kommer sakna dig men vi vet ju att du kommer tillbaka med massa roligt sen. Ha en toppen vecka nu. Kram
  Ps, Du ska veta också att du är såå otroligt jäkla söt och gulllig och din blogg slår alla andras med hästlängder. Den är helt klart bäst!

 • Carro skriver:

  Lämna dator, blogg & omvärld hemma 🙂 Man behöver koppla av från allt!

 • Nathalie skriver:

  Måste fråga hur du gör om du skulle ta med dig datorn när du åker iväg sådär? Blir det inte dyrt eller hur funkar det? Kram

 • bbb skriver:

  lämna dator jobb och allt sånt hemma. du måste få koppla av. du är grym på att uppdatera oss flera gånger varje dag om vad som händer i ditt liv och olika inspirationer!! du måste också få en paus. alla vi som läser din blogg ser verkligen vad du gör utan oss. vi klarar oss en vecka utan dig, bara du lovar att komma tillbaka efter din semester!!! ta nya krafter och ta med dig inspiration du fått från alicante? ta massa bilder. då har vi nått att se fram emot. det kan man också behöva! när du kommer hem därifrån så vill vi dock veta ALLT som hänt under resans gång! och du becca…det är ju bättre att du är ifrån oss en vecka, och kommer tillbaka sen….än att du är med oss hela tiden, och om några månader/nått år går in i väggen av allt jobb och slit du kämpar med och slutar blogga. då äre bättre att du tar en semester paus nu på en vecka i alicante, få INGA skuldkänslor! tänk bara på hur glada vi kommer bli när du kommer tillbaka och vi får se fram emot hur mycket du har att berätta och alla bilder du har att visa! du är skitsöt och verkar så himla snäll! så ta en veckas semester nu, det behöver du! pussokram! 🙂

 • bbb skriver:

  alla vi som läser din blogg ser verkligen vad du gör FÖR OSS*

 • Anonym skriver:

  Hey Doll!
  Ta semester!!! =)
  Blev det shortsen jag la undan till dig eller hur gick det?
  Sköt om dig!
  Kramar B

 • Bekah skriver:

  Hey Doll!
  Ta semester!!! =)
  Blev det shortsen jag la undan till dig eller hur gick det?
  Sköt om dig!
  Kramar B

 • Amanda skriver:

  Jag tycker du ska lämna bloggen hemma, som du säger så kanske du behöver en paus. Det är man värd ibland och vi klarar oss utan dig i en vecka, jag lovar! Eller, jag ska försöka iaf. Lite avis på dig, hihi.

 • Olivia skriver:

  Jag tycker du ska lämna datorn hemma! njut av ledigheten nere i Spanien och sen när du kommer tillbaka har du massa bilder och nya ideér att visa! ;D

 • Linnea skriver:

  Lämna datorn hemma! Vi klarar oss utan inlägg i en vecka. Njut av livet på din semester! Huvudsaken i ditt liv är ju att DU ska må bra! Ha det underbart i Spanien fina flicka! 🙂

 • becca skriver:

  SV till BBb: ÅH TUSEN TACK FÖR DE FINA ORDEN!! Ni är helt underbara, det värmer verkligen i hjärtat. Jo men de har du rätt i, ska nog lämna den och ge allt en paus och ta nya tag när man kommer hem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *