S o n y v a i o.

Jag håller på att kikar på en ny dator, är så fruktansvärt trött på min. Den är som sagt inlämnad, och det är för fjärde gången på 1,5 år. Jag menar den kommer väl bara gå sönder ännu mer? Så istället för att lägga runt tusen kronor på att fixa den. Kanske det är bättre att satsa på en ny? Jag har kikat lite på Sony Vaio.  Har någon utav er den? och vad tycker ni om den? Det verkar vara en riktigt bra dator, samtidigt som den är riktigt snygg. Jag är så sugen på en vit dator, skulle vilja ha en Mac, men det stör mig lite att man inte kan ha alla program och så plus att de är så dyra. Jag har datorbekymmer, hjälp mig?

0

6 reaktioner på “S o n y v a i o.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.