Vilken brud.

Makeup: Vicky Bohman
Hår: Vicky Bohman med assistent Bella.

Jag vill tipsa er om denna grymma tjej Vicky Bohman. Hon bor här i Norrköping och jobbar på Barberarn  som ligger på Drottninggatan här i Norrköping. Hon är makeup – artist & frisör. Hon är hur grym som helst, hon är så sjukt duktig! Man märker verkligen hur mycket hon brinner för det hon gör och hur mycket hon älskar det. Det är så roligt att se henne jobba. Hon har verkligen personligheten också, vilket är halva grejjen för mig. Hon är en skithärlig tjeja =) Här ovan ser ni lite bilder på samarbetet jag hade med henne, som jag inte talat om än. Men det kommer snart, jag lovar! Kika gärna in hennes blogg, där hon bjuder på masssor med sminktips, härliga bilder, och före&efter bilder på sminkningar hon gjort.

Så ska ni bli sminkade, få håret klippt/färgat eller bara bli jäkligt snyggt stylade? Så kontakta henne =)

0

3 reaktioner på “Vilken brud.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.