Du är min morgon.


hemmagjord musli, hemmagjort gi-knäcke, och äpplejuice. muuuums. ska ge er recptet på muslin med.
 
Nu ska jag bara slänga i mig lite frukost, sen packa färdigt väskan. Sen är det landet som gäller =) Jag, min bror, henke, mamma, mormor, och mina kusiner ska åka ut till landet och bara gotta oss. Ligga och sola på bryggan, bada, spela kort, mysa, och sen på kvällen blir det grillning =)  Mormor o de har ett supermysligt land, utan vatten och el. Så det är verkligen landet, där kopplar man verkligen av!

Jag som sagt tidinställer lite inlägg, kommer hem på torsda eller fredag! PUSSS PÅ ER!

0

2 reaktioner på “Du är min morgon.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.