Sommarens hetaste accesoar Senilkedjan.

Min webshop/smyckesverkstad ligger ju nere för tillfället, för jag håller på me lite nytt och har lite att fixa. Därför har jag valt att ha ett litet stopp, men jag lovar. I’m coming back! Då kommer det vara sjukt mycket bättre, snyggare, och så jävla bra! Jag lovar, snart är jag tillbaka!

MEN det är så otroligt många som frågar, och är intresserade av senilkedjor? Så jag tänkte att det kan jag fortfarande sälja, så det är det enda jag tar emot beställningar på nu. Dessa två modeller ovan går att beställa. Båda kostar 100 kr styck. Den första heter Senile Chain, Den andra heter Senile Chain guy. Men båda är unisex och funkar lika bra på en kille som till en tjej, det ända som skiljer är lite utseendet på kedjan. Det är ju verkligen säsong för de nu, perfekta accesoaren på sommaren. Grymt snygg men ändå så praktisk. Så passa på nu! =)

Är du intresserad? Mejla då din beställning till [email protected] =)
Som sagt det ända som går att beställa är senilkedjor. Så vill du ha en ! Hör av dig!

0

4 reaktioner på “Sommarens hetaste accesoar Senilkedjan.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.