Yellow and pink.

Dagens.  Jeansshorts – gjort själv,  NY Topp/blus – Ginatricot, Solglasögon – Lindex, & väska Vivistyle.se.

Jag vet att jag har varit urdålig på att blogga denna helg 🙁 Men det ska vi ta igen, det lovar jag =) Körde på en riktigt färgstark oufit idag, men det kändes så somrigt och härligt.

Ikväll blev det att åka till mormor, där myste vi med film, lagade hemmagjort knäckebröd och musli. Det är alltid så mysigt där, hon är världens bästa! Recept på knäckebrödet kommer, NI måste testa det. De är sjukt gott, man kan ha det som snacks. Plus att de är jättenyttigt. Jag avslutade kvällen med en 25 min promenix med mina nya easytones och 120 situps på det. GOOD!

0

44 reaktioner på “Yellow and pink.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *