Goodmorning sunshines.

Godmorgon mina solstrålar! Gud vilket underbart väder jag vaknade till, åh vad härligt! Jag har legat ute lite och solat på framsidan, i en timma eller något. LOVELY. Sen var jag tvungen att göra ordning mig, eftersom det snart är dags för jobb 12-18. Så typiskt, annars hade jag åkt till landet med mamma o dom. Får väl bli i veckan då =)

Ha en fin dag, så hörs vi ikväll =) PUSSSSSSSSSSSS!

0

1 reaktion på “Goodmorning sunshines.”

  • za skriver:

    Här sitter man på ett kallt Island,
    och ser dina underbara sommarbilder, och en brun tjej! Tack att du sänker lite solsken på ett så grått Island! /En tjej som vill komma hem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.