Bikinisar i mängder.

Bikinisar, efter bikinsar. Kan man ha för många? Nej skulle inte tro det. Har handlat 4 bikinisar inom loppet på två veckor. haha jag vet jag är sjuk! But i like them. Älskar den mintgröna, så fin! Min mintgröna från H&M var så himla utnött, blek, & urtvättad så det behövdes en ny till resan.

Visst var de fina? Den mintrgröna är från Cubus & Den svarta från Lindex.

0

6 reaktioner på “Bikinisar i mängder.”

 • Vilde skriver:

  Kan du inte legga ut kort på dig med dom finaste bikiniene du har :)?

 • Becca skriver:

  Sv: Nja det vet jag inte ;P Men jag kan iaf lägga ut bilder på mina favvisar 🙂

 • Hanna skriver:

  Sv: 49 kronor.. värsta kapet! Måste till Gina imorgon haha. Ja, dom hade en del, inte så bra i klädväg men inom kosmetikan hittade man riktigt bra saker 🙂

 • EMELIECATRINE skriver:

  Mm, SÅ mysigt med skärgården. Älskar att komma hem såhär ibland, men det är tråkigt att åka härifrån. Ja, jag trivs i Norge. Känner att jag inte har något att göra här hemma ändå… =/ men vi får se hur länge jag stannar, har väl tänkt till jul i allafall.

  Hur är det med dig då Becc? Ska vi ändra storleken på bloggen så du kan lägga ut bilder utan att lite av dom försvinner?

 • EMELIECATRINE skriver:

  Yes, kanske kan fixa det imorrn på Arlanda när jag har tråkigt 😉 skicka inlogg på facebook. Godnatt goding!

 • emmas place skriver:

  Jag håller absolut med dig! Mintgröna bikinis är supersnygga, hade faktiskt tänkt köpa den på bilden, men jag köpte en orange istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.