deppilepp.

Jag har någon slags deppig period eller något, allt känns lite sisodär. Vet inte riktigt vad som händer? Har ingen direkt lust med något just nu. 🙁 Men men det går väl över. Allt löser sig, och allt har sin mening. Denna kommentaren nedan gjorde faktiskt att min dag kändes lite lättare. ÅH TACK TACK TACK! Vi hörs senare ikväll, jag ska nog ta mig en promenad och tänka lite. Ni gör mina dagar. Glöm aldrig hur glad ni gör mig, fantastiska ni.

Frida: Brukar inte kommentera i bloggarna jag läser men vill bara säga att jag verkligen älskar hur du är dig själv. Något jag du tycker ska få höra. Det lyser igenom hur omtänksam och härligt person du är. Närvarande på något sätt. Du verkar helt enkelt vara en fin människa.

0

5 reaktioner på “deppilepp.”

 • Nathalie skriver:

  Ja men den lär finnas kvar:)

 • Kicki skriver:

  Förstår dig! Känner typ likadant. Men tänk positivt och så kan jag lova att du blir gladare snart!! Btw, jag har skaffat blogg nu ;D inte riktigt kommit igång dock. Men är på väg! Puss!

 • josefine skriver:

  ibland har man såna perioder, men som tur är, eller oftast så varar dom inte så länge! när jag har såna perioder så brukar jag alltid tänka på folk som har det värre, för det finns det ju alltid. och då inser jag snart att jag har massor att vara lycklig över istället! även om det inte känns så just i det tillfället. skickar lite pepp, KRAMAR

 • felicia törnos skriver:

  roligt att se någon som ser helt average ut och inte är smal som bloggar mode 🙂 relatable för många. :p

 • Nadja skriver:

  Vad vacker du är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *