Lovely gifts from lovely friends.

Åh jag dör lite åt alla fina presenter! Herrgud vad fina presenter jag fått, jag känner mig jättebortskämd, och skäms nästan lite. HUR SÖTA ÄR NI INTE MIN FAMILJ, SLÄKT & VÄNNER? =) Tusen tack.

Presentkort + pengar till Easytone, Frukostbord, Pengar, Clutcharna, Läppstift från Make up store, handdukarna från H&M HOME, resekit, skål med massa härliga saker, lyktor, postlåda, gynningglas, smyckeshållare, bokstäver, bok, bakskålar & choklad. Sen fick jag även andra saker till hemmet, som jag redan visat =) Samt en jättefin klänning, men den har jag på mig, men den ska ni få se. Sen är ett par DR MARTEN kängor påväg, som henke beställt till mig. Jag har blivit firad i tre dagar nu, iförrgår av familj, pojkvän & släkt, igår av tjejerna, och idag av henkis familj. Vilka fantastiska nära och kära jag har! Tack Tack Tack Tack! Jag är såååååå glad!

Juste, jag fick världens finaste present av henkes föräldrar, den ska jag med visa.

0

5 reaktioner på “Lovely gifts from lovely friends.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.