Easytone.

Nu har jag införskaffat mig mina efterlängtade easytone skor, har velat ha det enda sen de kom. Nu är de mina =) Jag tänkte att jag skulle inviga dom imorgon efter jobbet. Nu är jag igång med träning igen. Fan vad jag ska köra gärnet nu innan Spaninen. Jag har allt ett litet mål, so wish me good luck!

Har ni easytone? vad tycker ni? fungerar det? =)

0

12 reaktioner på “Easytone.”

 • Tilda larsson skriver:

  Jag har tone-ups och jag antar att det är ungefär samma sak? Jag älskar mina! Man ska ju bara gå tio minuter i början så jag trodde inte att det skulle funka men jävlar vilken träningveek jag hade sen;) haha lycka till hörru!

 • jennifer skriver:

  för det första älskar jag din blogg!
  men en fråga nu !
  hur tränar du och var ? kan du inte ge lite fler tips på tillexempel "bantnings mat " och metoder osv? 😀

 • becca skriver:

  Sv: Åh tack jennifer 🙂 fan så glad jag blir!!!.

  Jag tränar mest hemma, med powerwalks och magövningar =) ett tag körde jag gym och olika pass. Blir väl att köpa kort vart efter =) Men annars funkar de bra att köra hemma.

  Jag kör lite GI/LCHF. Inte rakt av, men lite liknande 🙂 Jag tar bort all potatis, pasta, ris, och kör istället sallad eller blomkål, sen försöker ja ta bort allt socker, glass, läsk,godis, kakor osv. byter ut de till frukt/nötter o bär. och sen kolsyrat vatten istället 🙂 Enkelt och bra!

 • madeleine skriver:

  jag har easytones & jag tycker verkligen att dom fungerar. jag var lite skeptisk i början, men man kände verkligen träningsvärk direkt, mest i benen & rumpan. och sen är ju skorna hur sköna som helst, så man kan gå en hel dag utan skoskav. sjukt bra köp! 🙂

 • Evelina skriver:

  åh du måste skriva en liten "resention" på dem om ett litet tag!! önskar mig nämligen ett par i födelsedagspresent (fyller år i mitten av november, så det är ju ett tag dit menmen) och vill gärna veta hur de är!!grymmt fin blogg har du förresten, ny favvis! 🙂

 • sanna skriver:

  Jag känner inget utav mina skor, spelar inte roll hur långt jag går 🙂

 • Grym stil! Och snyggt namn, haha 😉

  Jag har dom inte, men min kusin har dom, hon tycker dom är mega bra!

 • WOHO! jag ska också införskaffa ett par easytone nu i veckan. Har kikat in dom du har köpt hihihi. Hur mycket köpte du dom för och var? 🙂 KÖR PÅ JÄRNET NU!!! 🙂

 • Anonym skriver:

  funderar på att skaffa de

 • sarah skriver:

  älskar din header, den är verkligen supersnygg & stilren! 🙂

  btw , kul med easytones! 🙂

 • Nicole skriver:

  Glöm absolut inte att stretcha när du använt dem, har fått lite problem med mina vader eftersom jag inte stretchade efter jag gått med dem..Ett tips bara 🙂

 • isabell skriver:

  Din blogg är riiiktigt fin ! Blev väldigt inspirerad av den ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *