Bakprylar.

Som ni såg lite längre ner, fick jag jättefina bakskålar och verktyg. Men decilitermått saknades, så jag köpte i både svart och rosa. Det lär gå åt =) Sen en bok där jag kan skriva in massa olika bra recept, o fina bakformar och sen en ursnygg servetthållare. Jag är så nöjd! Allt detta kommer ifrån Lagerhaus, dom har så mycket fint.

Det blir så mycket roligare att baka nu =)

0

1 reaktion på “Bakprylar.”

  • tilda Larsson skriver:

    S: Ja i min "manual" (sen när får man instruktionsböcker till skor?) så stod det att de första rundorna så ska man bara gå tio minuter sen ska man bygga på mer och mer sen kan du gå dina 30-45 minuters rundor 🙂 jag gick 30 min idag och det kändes i benen kan jag säga! haha:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *