Birthday party for me.

Vinglas med rosa hjärtan, och med ett litet uppdrag till varje person som ska göras under kvällen.

jag valde att duka lite somrigt och festligt, fick bli färgglada prickiga istället för tråkiga vita. =) och bordplacering.

somrig bål till mina fina tjejer =)

Dags för middag, grillat stog på menyn.

Bål & Snacks

mina fina tjejer, och det var underbart väder =)

jag & marica

Snyggon

Underbara Linda som kom från Stockholm för min skull =)

Bästa Klarabus.

älskade tvilling.

djungle i mängder =)

Lina, Jag & Marica

Bästa Lindus =)

Åh är så glad att ni kom!!

massa fin fina paket från mina fina vänner

Ja må hon leva =)

sång, sång, sång!

TACK VÄRLDENS FINASTE TJEJER FÖR BÄSTA KVÄLLEN!!! ♥ NI ÄR BÄST! Bilder på superfina presenterna kommer!

0

6 reaktioner på “Birthday party for me.”

 • Ems skriver:

  Najjs kalas du 🙂 mysigt!

 • b. skriver:

  skulle du kunna va gullig att skriva ut tjejernas bloggar? 🙂 alla verkar helsköna! precis som du! och skulle gärna vilja veta vart vissa saker kommer ifrån, på sista bilden..den svarta klänningen längst till vänster, den blå klänningen och den rosa klänningen?! 🙂 antingen fall du vet eller fall man skulle kunna få läsa deras bloggar?! 🙂 kram

 • m y y s a n skriver:

  din nya header blev skitsnygg!

  och eran kväll såg mer än lyckad ut! 🙂

 • Frida skriver:

  Önskar jag kunde vart där!!!!
  Fest snart?? 😀

 • frida skriver:

  Brukar inte kommentera i bloggarna jag läser men vill bara säga att jag verkligen älskar hur du är dig själv. Något jag du tycker ska få höra. Det lyser igenom hur omtänksam och härligt person du är. Närvarande på något sätt. Du verkar helt enkelt vara en fin människa.

 • Anonym skriver:

  Men gud jag minns hur liten jag var! Och hur mkt jag älskade många av tjejerna på bilderna som gick på navetsad skolan, har alltid varit stilinriktade och sjukt snygga! vissa gick i fotbolls klass vissa gick i vanlig klass! älskade dom brudarna.. o nu när jag sser dom efter flera år! SJUUUKT VACKRA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *