the bag in the wood.

Här har ni väskan som jag har införskaffat mig. Den kommer ifrån Lindex. Jag gillar den skarpt, gör ni?

0

2 reaktioner på “the bag in the wood.”

  • hanna skriver:

    Hej jag kom precis på en sak, har oftast med dig som inspo källa med bilder osv, tänkte bara kolla så det var okej, länkar givetvis till din blogg varje gång. ÄLSKAR DIN STIL OCH DIN BLOGG. det är verkligen min favorit!

  • Julia! skriver:

    Lätt bästa bloggen! läser den varje dag flera gånger om! men ja tänkte bah kolla med dig om du inte skulle kunna lägga ut några bilder på dig när du har mittbena? de skulle vara kul att se eftersom att man nästan alltid bara ser dig i sidbena? kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.