rolling in the deep.


Maddi Jane – Rolling in the deep . Lyssna på denna, helt underbar. Hon är tolv år, och så jävla grym.

 Här kommer lite härliga sommarbilder från dalsland, åh vill tillbaka! Det är så himla fint och mysigt där. Tror att jag kanske ska ha någon av dessa som header? Vilken tycker ni? Vilken gillar ni bäst? =)

0

7 reaktioner på “rolling in the deep.”

 • fredrika skriver:

  2,3 OCH DEN SISTA BILDEN tycker jag isåfall:)
  Jo tackar som frågar, min sommar är helt okej.,

 • Ninna skriver:

  Alltså är det bara jag elr tycker nån annan att Maddi Jane liknar Lily i How I met your mother??

  Hon är i alla fall jäkligt grym!!!

  Super fina bilder oxå 🙂

 • Amanda skriver:

  Jag älskar alla dina bilder, alla är så fina! Jag undrar också vart du har köpt ditt nagellack? Jag såg det på dina naglar på någon annan bild och det är sjukt snyggt!! Jag gillar den näst sista bilden väldigt mycket 🙂

 • Fredrika skriver:

  Lycka kan ju vara så himla mycket olika saker.

  Lycka tycker jag även kan vara att glädjas åt andra tycker jag. Alltför ofta nuförtiden så avundas man andras framgång och snackar istället skit och försöker klanka ner på den personen,jag försöker istället att glädjas åt andras framgång och kanske är det normalt att avundas på ett sätt men försök att vända det så att blir mer peppad och att försöka lyckas lika bra som någon annan.

  och du är en sådan person för mig, DU har lyckats med din blogg, dina smycken, och jag GLÄDJS åt dig.

  .

  , för här i Sverige om man ger någon fin/snäll komplimang till någon, så tror folk genast att man har en baktanke bakom det hela och vill ha något tillbaka eller inom bloggvärlden kanske är en stalker, men så är det inte för alla, jag vill faktiskt bara vara ärlig och du är super bra och en bra förebild,och jag tror (vet) du kommre bli framgångsrik i det du gör♥

 • Nathalie skriver:

  Så fin headern blev:)

 • j skriver:

  har du tagit dom sj?

 • M skriver:

  Älskar din stil!! särskilt den klänning? byxdress? som du har på dig på dessa bilder, vart har du köpt den? 🙂 kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *