Nu går bilen mot dalsland.

Hellu Finingar =)

Jag just nu, sitter som ni ser i bilen och är nu påväg till Dalsland. Så himla mysigt! Nu så sprack det upp också, så hoppas det håller i sig hela helgen. Så skönt med ledighet. Känns helt underbart. Hann tyvärr inte blogga imorse, vaknade ganska sent, och drog direkt sen till stan för att fixa lite inför innan vi skulle åka. Men datorn är som sagt med, så tänkte att jag skulle blogga lite under helgen. Eftersom systemkameran är med också, ska jag fota massor.

Ni får ha det så jättebra, och ha en underbar helg =) Så hörs vi av. PUSS på er!
0

7 reaktioner på “Nu går bilen mot dalsland.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.