Black is black.

Dagens: All black. Byxor – H&M, Linne & skor – Monki, Halsband – Dbr, Bikini – H&M, Skinnjacka – lindex.

Nästan i alla fall, jag ville bryta av med min gula bikini.
Tycker de blev fint med en färgklick eftersom de inte syntes så jättemycket.

Nu har jag ätit och chillat lite efter jobbet. Jobbade ju 12-20 idag. Det känns i fötterna nu kan jag säga. Vi har haft hur mycket som helst idag på jobbet, det är ju så när det är rea och två för en. Jag har ju jobbat så mycket nu med. Har ju jobbat lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag i rad. Så nu ska det bli riktigt skönt med ledigt i några dagar. Känns helt overkligt att få vara ledig. Dock är det bara fem dagar, men det är rena paradiset för mig. Ska ju åka iväg med, så ska bli såå skönt. Vi åker til Dalsland/Bengtsfors imorgon, jag mamma, min bror & henke. Han fick ledigt, så himla kul att han ska med också!

0

8 reaktioner på “Black is black.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.