Åh vad jag är lycklig för detta.

– Jag tänkte att ni kanske var lite nyfikna på huset, så här har ni lite bilder på hur de ser ut.

Nu kanske ni förstår att jag är lycklig?  Det är som ett sommartorp, åh det är så jäkla fint. När jag var där inne, så dog jag lite vitt högt tak, trägolv, vita stora fönster, och kakelugnen som fungerar. Jag blir helt pirrig när jag tänker på det. Så har vi egen garageuppfart, och plats för litet bord och stolar & grill utanför huset. Detta gör mig lycklig!

Vad tycker ni? Visst är det fint? Tänk att detta är vårt, vi ska få bo där.

0

9 reaktioner på “Åh vad jag är lycklig för detta.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.