I’m so fucking tired of this rain.

Hej Godingar! Idag skulle jag vart ledig, men det blev dubbelt upp istället. Först jobba på Somewear&friends Norrköping 10-13.30 sen jobba ur&penn 14-20.10. Så det blir en lång dag idag. Jag som tänkte åh vad skönt att vara ledig, för var helt slut efter helgens jobb, men nu regnar det och bara är grått. Då kan jag lika bra jobba.

När ska sommaren komma? Det är fan 18:e juli .. Jag har knappt haft någon sommarkänsla, inte direkt solat eller badat. Men i helgen är jag ledig, långledig så då ska jag mamma, brorsan och kanske henke åka till dalsland o mysa loss. Så får hoppas på att det blir bättre väder då? Så man kan få lite summerfeelings. Ha en fin måndag =)

0

7 reaktioner på “I’m so fucking tired of this rain.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *