Bildregn från fred&kärlek.

Där kom ett litet bildregn från världens bästa vecka! Alla bilder är inte lika charmiga, men det bjuder jag på 😉 Jag kan inte sluta tänka på det, vårat älskade camp after dark, alla spelningar, vädret, känslan & alla fantastiska människor. Jag vill bara uppleva allt igen nuuu. För er som aldrig varit på festival, det finns inget jag kan rekomendera mer! NI måste, det är en sån grym upplevelse.

Blir nästan lite tårögd när jag ser alla bilder, jag saknar det verkligen! Men men allting har sitt slut så är det =)
Imorrn kommer bilder på Festivaloutfits, samt lite klipp från spelningar tänkte jag! Har riktigt grymma videos. Som jag hoppas ni vill se? Tänkte även skriva lite om spelningarna & artisterna.

0

10 reaktioner på “Bildregn från fred&kärlek.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *