NU KÖR VIIII!!!

Jag & Linni, Jag & sanni från förra året.

JAG ÄR SÅ JÄVLA REDO! NU KÖR VI! PEACE & LOVE HERE WE COME!!

Vi ska redan åka upp idag, och det ska bli så jäkla roligt! Vi är världens gäng som ska dit. Mina älskade varbergstjejer är här också och ska med i år igen. Plus att Klara, Disa & Sally även ska med denna gång. Kan det bli bättre? WIIIIIIIIIIIIIIIIE.

NU måste jag åka till systemet, och köpa det sista, har svinbråttom. MEN VI HÖRS OM EN VECKA! KANSKE MOBILBLOGGAR NÅGOT DÄR IFRÅN DOCK UTAN BILD! MEN BÄTTRE ÄN INGET!! 😀 HA EN GRYM VECKA! SKA BJUDA PÅ MASSA KUL NÄR JAG KOMMER HEM, KAMERAN ÅKER SJÄLVKLART MED!! STOR PUSS PÅ ER!

HOPPAS VI SES PÅ PEACE FINA NI?

0

6 reaktioner på “NU KÖR VIIII!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.