You were right, it was your choice, it was pink

Ni hade rätt, det blev faktiskt rosa. Det var också den som jag var mest inne på själv! Samt att de flesta utav er hade lagt er röst på. Här har ni den, jag tycker den är underbar! Så såhär tänkte jag se ut idag på självaste midsommaroutfiten jag tuffade till den söta klänningen med pilotbrillor, converse och fransväska. Nu är vi förhoppningsvis ute i skärgården och hoppar grodor, eller dansar runt stången. =)

                                                                           Vad tycker ni? Blev de bra?

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER MINA FINASTE LÄSARE!! =) NI GÖR MIG SÅ JÄKLA GLAD! HOPPAS NI FIRAR ORDENTLIGT OCH HAR DET SUPERMYSIGT!

0

14 reaktioner på “You were right, it was your choice, it was pink”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *