jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på går sönder.

oldie. denna outfit var lite festivalinspirerad ser jag nu i efterhand.

Herregud det är redan torsdag och midsommarafton imorgon. Var tar tiden vägen? Det är frågan? Det var ju nyss 1:e juni, och nu är snart juni slut. Men det händer mycket, och tiden går fort när man har roligt =) Jag har mycket pågång nu, och dt kommer hända lite saker under sommaren om man säger så. Så de ser jag verkligen fram emot.

Snart blir det att cykla bort till jobbet, jag kör 12-2o.15 idag! Kan tänka mig att de är full fart, lön och dagen innan midsommar! Vi hörs till kvällen?! Hinner nog blogga lite då, sen måste jag packa inför helgen. Vi drar till skärgården för mys och midsommarfirande. =) Sen kommer jag hem på söndag, och då är det jobb som gäller och på måndag drar vi till Peace&Love vet dock inte hur jag riktigt ska hinna med allt? Men de löser sig =) Ha en fin dag fina ni.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.