Powerwalk.

Har precis slängt i mig lite kvällsmål. Det fick bli Hallon/blåbärs fil med skivad banan, blåbär och nötmix.Min favorit! Nu blir det på med träningskläderna, och i med hörlurna och på pepplistan på spotify på högsta volym. Här ska det powerwalkas och efter det blir det killing magpass. Bloggar igen när jag är hemma. PUSS GODINGAR!

0

1 reaktion på “Powerwalk.”

  • eemma skriver:

    sv: auw men tack finisen! ne tyvärr.de verkar inte som dom har släppt fler biljetter,inte vad vi har hittat iaf:/ jättetrist.typiskt att man ska vara ute i sista sekund också.jag som ville träffa dig!men vi får ses en annan gång kanske.har ju all tid i sommar så får kanske ta mig en tripp upp till Linköping?;) kraaaaam snyggast

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *