Allt du behöver för en grym festival.

Här har du lite tips på vad du behöver inför en festival.
Jag gjorde ju ett sånthhär liknande collage förra året, och så är det flera som frågade om jag kunde göra det igen. Självklart! 🙂 So here we go!

Det allra bästa och smartaste att ta med är helt klart magväskan ,gummistövlarna  och Brassestolen det är tre måsten =)Magväskan är grym, ha alla värdesaker i, samtidigt som den är väldigt tillgänglig och är jättebra att ha på konserter och ja hela tiden. Lättare att ha koll på med istället för en axelbandsbväska t.ex. Brassestolen is the shit, sjukt bra att ha vid campet, och sitta och chilla och sola i.

Skor  –  då är det ju helt klart bäst att ha gummistövlarna, snyggt och bekvämt. Ett par converse, kan man ha till allt och grymt skönt, ta gärna med ett par lite slitna par som du inte bryr dig om, och flip flop att bara hoppa i när man ska gå och borsta tänderna eller så?

KläderJeanshorts snyggt och lättanpassat, slitna jeansshorts är fetsival. Långklänning enkelt och skönt.
Varma stickade tröjor, munktröjor perfekt till de kalla kvällarna. För de kan bli riktigt kallt på kvällen i tältet osv.

Kamera & ipod – Självklart måste du ha med kameran, och fota massor under den grymma veckan. Ipod kan vara riktigt bra att ha på kvällarna när du ska sova.

Tält & Sovsäck – Är ju självklart ett måste att sova i.

DETTA är vad jag ska packa ner till P&L som är om en vecka! 😀 SES VI DÄR??

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *