I’m so sorry.

Jag är i liv jag lovar! Men efter denna frånvaro skulle man ju kunna tro något annat. Tyvärr så har jag inte haft tid, det är så grymt mycket nu med alla jobb, projekt, osv. Men nu börjar saker ordna till sig. =) Imorgon är jag faktiskt ledig. Så då ska jag försöka blogga massor! Ta igen allt =)

Imorgonbitti kommer inlägget upp om festivaltips =) Så håll utkik! Nu är det bara en vecka kvar till P&L jag fattar inte. Känns helt sjukt. Men det ska bli så jäkla kul, jag är laddad till tusen. Så imorrn på min lediga dag ska jag försöka fixa allt. Sen blir det att möta upp Klara, och sen på kalas hos farmor. FULLSPÄCKAD dag som vanligt!

Förlåt mina kära vänner att jag inte har tid eller räcker till men det finns ingen tid 🙁

0

1 reaktion på “I’m so sorry.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.