Sjung om studentens lyckliga dagar.

Liten skit 🙂

Syskonkärlek

för vi har tagit student, för vi har tagit studenten. FYFAN VAD NI ÄR BRA!

Borsan & Fina mamma

familjen

bästa brur.

Sjukt taggad inför flaket.

Jag & Brorsan och hans vänner.

 Studentmottagningen hemma, han möttes av Champagne på infarten.

HÖRDE JAG SKÅL?

presentdags.

Här kommer bilderna från gårdagen, från min brors student. Väldigt härlig, kärleksfull och känslomässig dag! Underbart. Jag var så stolt =) Min käre bror. Nu börjar livet. Den där lyckan, friheten och känslan som när man står på flaket kommer man nog aldrig uppleva igen. Vill ni se bilder från min Student? Gå då in här =)

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.