Busy woman.

Förlåt för dålig uppdatering kära ni. Men jag hinner tyvärr inte med! Som denna vecka så har jag fyra olika jobb, och jobbar varje dag. Förutom torsdag, då är jag ledig. Då ska jag ägna all tid åt min fina broder som tar studenten. Ska bli mysigt att bara få koppla av, fira honom och äta gott.

Som sagt nu är det galet mycket. Somewear, Lindex, Ur&penn, och min smyckesshop plus att jag driver denna modeblogg och smyckesbloggen. Som idag jobbade jag 10-18 sen förbi vännerna som satt och fikade, sen raka vägen hem för smyckestillverkning/fixa beställningar i timmar. Nu ligger jag i sängen och tänkte sova 😉 Inte stressad eller så nedå! haha. Jag klagar absolut inte, för jag älskar detta!! Men ibland borde jag nog chilla lite!

Imorrn blir det återigen jobb på Somewear&Friends 10-18 kika gärna in =) Det var flera tjejer som var inne idag, riktigt roligt att se. Ni är så hjärtligt välkomna till den underbara butiken Somewear. Åh jag längtar tills jag ska jobba imorrn. JAG HOPPAS VI SES DÄR! =) PUSS på er!

0

1 reaktion på “Busy woman.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.