underbara ni.

postat av Fredrika.

Du har så oerhört inspirerande blogg. det känns som du inte är rädd för ngt i livet, att prova på saker, att prova dina roliga ideer som kommer upp för att se om det leder till ngt. Sådana människor som du som visar att det man vill göra SKA man faktiskt försöka göra verklighet av med. Kolla bara på dina smycken, kanske började som en kul grej, men nu verkar det bli riktigt stort, eller bara att du började blogga överhuvudtaget, nu hamnade du med i tidningen tillochmed. Det jag ville säga är bara att det är kul att se unga människor lyckas och VÅGA!

– Jag måste bara säga tusen tack för era fina kommentarer, som denna ovan från fredrika. Jag fick rysningar när jag läste det. Sånt här gör mig så himla glad, detta göra hela min dag. Ni gör mig så glada =) Era kommentarer betyder verkligen! KÄRLEK TILL ER!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.