Bingo.

Något som faktiskt är väldigt underskattat bland oss yngre är Bingo Det är faktiskt riktigt roligt. Jag kommer ihåg när jag var mindre så spelade jag en hel del Bingo. Nu kan du även spela Bingo på nätet. Visste du det? du klickar dig in på Bingosidan.com och anmäler du dig redan idag så får du 50 kr att spela bingo för. =) Mamamia Bingo är Sveriges nya mästare på bingo där du finner dagliga tävlingar och extra kampanjer. Jag och min mormor spelade alltid bingo när jag var mindre. Det är riktigt roligt, speciellt när det går bra. Det är alltid lika spännande, vad de ska dra för boll, så väntar man spänt på numret. Så blir man så glad om man skulle lyckas ha rätt nummer. Bingo det är grejjer det. Brukar ni spela Bingo ? Gillar ni det? Jag tycker allt att ni skulle gå in här och bli medlem.

Det finns ca 100 bingohallar i Sverige. De drivs ofta av serviceföretag och överskottet går till ideella föreningar, ofta inom idrott. Dessa föreningar ska då bl a uppfylla kravet att ha en omfattande ungdomsverksamhet. Det finns även bingospel på s.k värdeautomater (enarmade banditer) i de flesta bingohallar. Detta i sammarbete med Svenska Spel för att borga för god kontroll. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *