Helmysig dag i linköping

Det blev en hel dag med bästa vännen i Linköping. Det blev en spontan roadtripp en väldigt mysig sådan. Vi började med Ikanohuset. Vi inledde det hela med den klassika lunchen på Ikea. MUMS! Sen gick vi och strosa runt där, både i affärerna och inne på Ikea. Och jag sprang på en urfin klänning på MQ bara sådär. Den var så fin, så jag kunde inte hålla fingrarna i styr. Så den råkade visst hänga med hem hihi. Bilder på den kommer. Tror att jag kanske ska ha den på brorsans student? eller midsommar? Mycket fin. Sen drog vi oss till Linköping City och mötte upp Jossan & Corne för en glass på Bosses. Jag kunde inte säga det bättre själv, ett slick och du är fast.

Tack för idag bästa klarus!! Riktigt mysigt. ♥

0

1 reaktion på “Helmysig dag i linköping”

 • ina skriver:

  Åh vilken fin blog! <3 <3 <3 <3 <3 <3
  Och vad vackert nagellack du hade på bilderna här ovan…det här orange färgen.
  =)
  Kan man fråga vad det är för märke och nummer. ((blev kär i färgen!! Otroligt LÄCKERT!))

  Kramar //Ina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *