I’m in love with my new leopard-colored rubberboots.

HUR FINA?

Jag är helt kär i dem. Ni vet för ett tag sen när Henk hade en surprise till mig, då var det dessa. Jag hade spanat och pratat mycket om dessa. Det hade han visst nappat och köpt dom till mig. =) Tusen tack världens bästa henk. Dessa ska jag snart få strosa omkring i på PEACE&LOVE i Borlänge. Jag längtar ihjäl mig! Tänka dessa till mina höga slitna levis shorts, och ett vitt oversize linne instoppat. Det är många där ute som ska på festival i sommar. Så jag tänkte att jag skulle sätta ihop ett litet collage med allt man behöver. Tror ni om det? Gjorde ett liknande förra året vet jag.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.