lovely morning.

Såhär började min morgon, med hallon-blåbär – &banan smoothie. Sen har jag och mitt hjärta chillat i solen, så har han även fixat min cykel. Klantig som jag är så har jag ju självklart låst min cykel med världens bultlås, och tappat bort nyckeln. Så fram med vinkelslipen och efter 10 min så var det borta, grannarna måste ju trott att vi snott cykeln? haha. Men jag lovar den är min, som jag saknat den min fina rosa cykel. Vi ska spendera mycket tid tillsammans, äntligen kan jag cykla igen. Nu ska vi gå ut och lägga oss på studsmattan och sola i det underbara vädret. Hoppas ni med tar vara på det =) LATER DUDES!

0

2 reaktioner på “lovely morning.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.