Tack Malin.

En läsare länkade, och hade skrivit detta på sin blogg.

 ” Här är en brutta jag är sjukt avis på
Hon har allt, leendet, kroppen, utseendet + charmen.
Hennes klädstilar och allt, Ni som inte sett hennes blogg förut kolla den nu.
Men jag tror de flesta har det hihi.” Här har ni henne Rebfre.

Vad ska jag säga? Jag blir rörd, att de finns så fina och härliga människor.  Sånt här gör hela min dag! Tack tack. Att någon som jag inte ens känner, tillägnar ett helt inlägg om mig. Och alla era fina kommentarer, åh vad glad jag blir! STOR PUSS PÅ ALLA ER!

0

1 reaktion på “Tack Malin.”

  • malin skriver:

    Hehe! Det är lugnt.
    Så lite så. talar bara sanning! Ta hand om dig och hoppas du blir bättre snart från " sjuklandet " , heh!
    pussis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *