00.39

– Fick ett ryck och ville fräscha och lighta upp mitt hår lite. Så köpte blondering, och satt och klippte massa foliebitar, sen var hårfärgandet igång, det blev en hel del slingor. Så skönt att få det lite ljusare, och uppfräschat som sagt! Imorrn har jag lite med att styra med på morgonen, lämna nycklar till tove, skicka iväg beställningar, och lite sådär! Sen får vi se om det är lika bra väder imorrn? För då tänkte jag ligga och steka på altanen, sen blir det att tagga som bara den för kvällen. Ska nämligen ut med världens bästa klarabus, och så blir vi nog ett par till. ONSDAGSKLUBBEN here we come. Sen ur&penn/Linden fest på torsdag. Party mitt i veckan, tvådagars t.om det gillar vi. Tur att man är ledig =) Nu ska jag sova, alltid är jag lika sen tills sängs. Men jag har så mycket för mig. Sov gott Sötnosar!

Skulle verkligen uppskatta om ni kommentera bättre, ni var ju grymma där ett tag! Det gör så mycket, och blir så mycket roligare att kika in, samt motivationen till at blogga också. =)

0

2 reaktioner på “00.39”

  • Vicky skriver:

    Jaa det var mysigt o kul med en helkväll ute:) ja allt är bra med mig! Jobbar på som bara den och har hur mycket som helst att göra så det är skoj! Målet är ju dock att få mer smink kunder för det brinner jag ju för allra mest:) annars så lever jag för fritiden o Jonas typ<3 hur äre själv då? Va haru för planer framöver? Puss kram

  • då ses vi på ur&penn/Linden festen imorn 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.