time for bed

 

Nu ska jag slänga mig i sängen och dö, jag är helt slut! Ibland har man bara på tok för mycket saker för sig.
Jag har spränghuvudvärk, jag tror jag har lite för mycket i huvudet, och stressar för mycket. Men så är det, gillar ändå att ha mycket för mig. Men nu är det nästan för mycket, bloggen, smyckesbloggen, smyckestillverkningen, bestöllningar & två jobb. Men jag är så oerhört glad för det =) Roligt när det går framåt! Man får alltid se det positiva i det hela. NU ROPAR SÄNGEN PÅ MIG! Vi hörs imorgon, då ska det bli underbart väder då tänkte jag dra och lägga mig på något härligt ställe och njuta i solen hela dagen.

0

2 reaktioner på “time for bed”

  • din linni! skriver:

    Älskling, stressa inte ihjäl dig bara.. Saknar dig så sjukt mycket.. tror knappt du förstår! oså är jag så himla stolt över dig <3

  • din beccis skriver:

    Du är ju för söt linniii jag har ju förmågan att göra det, så oerhört mycket omedvetande stressande.Och jag saknar dig massor!! Hoppas att vi ses snart? jag slår en pling imorrn. Vi pratar på tok för sällan hööröö du.
    Åh tack, vad du är underbar. Så roligt att höra att någon ser det 🙂 utifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *