Veckans klädsel.

Veckans.

Har ni någon favvis? Vilken föredrar du mest? =)

0

5 reaktioner på “Veckans klädsel.”

 • michaela skriver:

  Jag gillar alla, men messt bild 2 & 3! Älskar färgstarka kläder, och du passar sjuuukt bra i det också! 🙂

  Allt bra med dig då tjejen?

 • Anonym skriver:

  2:an är himla fin! 😉

 • lisa skriver:

  Ear cuffs och korsörhängen på min blogg till kanonpriser! Perfekt som present eller till dig själv.

  Ta en titt vettja!

 • michaela skriver:

  SV; Var så lite så! Har alltid gillat din stil 🙂
  Härligt att höra becca, med mig är det bara fint. Ska flytta till Stockholm om 2 veckor vilket jag ser fram emot riktigt mkt! Vad gör du nu för tiden? Haha jag startade min blogg efter vi tog studenten förra året 🙂 Än så länge har jag inte skyhöga läsarsiffror, det går lite upp och ner, men på senaste tiden har jag fått fler läsare vilket är jättekul! 🙂 Du har många läsare va gssar jag? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *