thetimeisrunningout.

Tiden rinner bara iväg, och jag blir rädd. Var tar du vägen?

Godmorgon mina underbara eller Godmiddag rättare sagt! Hoppas att ni sovit gott? Idag har jag också massor att göra, måste jobba med smyckena, göra klart beställningar, samt skicka beställningar. Sen ska jag kanske träffa Ida, vi tänkte ta en promenix runt strömmen. Men med detta jäkla skitväder, blir det nog att mysa ner sig under en film och se på film istället? Nu måste jag rusa, men jag ska försöka hinna blogga så mycket som möjligt idag, samt fota dagens. Hörs senare fina ni.
Tack för alla fina ord om min smyckeskollektion. Jag blir så glad, ryser i hela kroppen.
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.