Krusbär päron.

Det är full fart här, jag sitter och knåpar smycken vid min nya lilla smyckeshörna. Det går riktigt bra, och fan vad kul detta är. Och så dricker jag Loka Krusbär päron i mängder. Titta har hela kylen full. Så är dom sådär små och söta med. Påtal om kolsyrat vatten, har ni druckit Ramlösa Ananas? Helt underbar! Just det i veckan väntar intervju hihi , spännande! 🙂 NOW BACK TO WORK!

0

2 reaktioner på “Krusbär päron.”

  • Ebba skriver:

    Hej hej! jag tycker det skulle vilja att di gjorde en video blogg ! för övrigt älskar jag din blogg! Puss & kram ! <3

  • Becca skriver:

    Sv till ebba: Haha jag det kanske kommer 😉 är ju inte så jätte förtjust i de där, har svårt att själv se mig i en video. HAHA men m ni s¨gärna vill får jag ordna det 🙂 Åh tusen tack söta du. vad glad jag blir 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.