Min egna Smyckeshörna.


 
Jag var trött på mitt svarta skrivbord, så jag åkte och köpte självfästande tapet i Zebra mönster. Så blev den genast mycket roligare. Den kommer ifrån Weydes.

Nytt Anteckningsblock, för att skriva upp beställningar, inköp, varor, kostnader osv. Köpte även ett litet som kan hängas med på möten, och bra att ha i väskan.

Resultatet av min lilla smyckeshörna, jag valde att satsa på svart,vitt & serist. Tycker det är himla fint ihop, och så blir allt mycket roligare när man ska jobba och hålla på när det är fint.

 

Äggkoppar från Ica stormarknad som jag vandlade om till små förvaringskoppar till smyckesdelar. Rosa postit lappar från Claes Ohlsson.

Rosa förvaringsbox att ha pennor, miniräknare o dylikt i. Kommer från Lagerhaus.

tidiningar från makeupstore & Elle samt min fina iphone som faktiskt matchade


Smyckesbox, underbara små plastboxar att förvara mina smyckedelar i. Du hittar dem på Panduro

Ännu en förvaringsbox med smyckesdelar, som mamma kom med idag. Tack fina du!

självfästande krok från Netto 10 kr för två. Där hängde jag min fina Jade jagger påse, som passade perfekt nu! I denna har jag alla mina packpåsar, som jag levererar smycken i till kunderna.

Mina visitkort.

Här har ni resultatet på mitt lilla pysslande dessa två dagar, jag har styrt och ställt en hel del. Men äntligen så är det klart, nytt och fint! Så har jag satt in allt ordentligt i pärmar, organiserat ordentligt. Så nu har jag min lilla smyckeshörna och fin är den med. Jag känner mig jättenöjd, nu känns allt så mycket roligare! Så är allt på plats och i sin ordning och reda. PERFEKT!

Vad tycker ni om resultatet? Gillar ni det?

0

4 reaktioner på “Min egna Smyckeshörna.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *