23.49 LCHF recept

TACO OMELETTE!

PIZZA UTAN BOTTEN

SMARRIG KÖTTFÄRSPAJ UTAN MJÖL.

Här mina kära läsare får ni tre olika LCHF recept. Som är supersmarriga, samt lätt att laga. Den sista pajen gjorde jag idag. Den är så galet god, och så är den ju så lätt att ordna till också! Det mesta görs i ugnen. Visst är det underbart att ända kunna äta så gott? Samtidigt som man går ner i vikt.

Tänk på med LCHF ska du ta bort allt socker, och alla kolhydrater.
En bra tumregel är att aldrig äta något som innehåller mer än 5 g  kolhydrater / 100 g. Allt under det 5 g är bra.

Detta är en riktigt bra metod, jag känner att blodsockernivån är mycket jämnare, och jag både känner mig fräschare och piggare. Min mage och jag mår bra av att äta LCHF. Du har inte alls samma sug på Godis, Läsk, osv. Samt att du aldrig blir sådär sjukt hungrig, utan det är mer jämt.

Följer du LCHF? Hur tycker du att det funkar? Tipsa mig gärna om bra recept osv.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.