Beacuse i really miss it.

jag saknar resan, jag saknar friheten, jag saknar sol & bad, jag saknar att festa på strand, jag saknar värmen, jag saknar att äta frukost i solen, jag saknar att gå i sandaler, jag saknar att gå omkring i bikini hela dagarna, jag saknar att träffa underbara männsikor från hela världen, jag saknar att upptäcka, jag saknar att gå ut och äta, jag saknar att gå barfota i den kritvita sanden, jag saknar palmerna  & jag saknar min linnéa. ♥

0

2 reaktioner på “Beacuse i really miss it.”

  • Din linni! skriver:

    Åååååh! Det finns ingen som kan göra mig så glad som du!! Ryser av ditt inlägg! O jag tror inte du anar hur mycket jag saknar dig och vår underbara resa.. Men framförallt dig. Tänker på det varje dag! Det är inte okej att ha en av de närmaste i sitt liv så långt bort., 🙁 <3

  • Becca skriver:

    Du är för söt!!! <3 jag ryser av din fina ord min linni. Jag med, tänk om vi var där nu, låg och stekte på stranden, eller var ute och öste på en bar 😀 Jag saknar dig och det hela tiden. Ne inte okej :/ Men snart får vi ses min fina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.