Somewear & Friends.

Somewear & Friends Norrköping som drivs av stan skönaste snubbar! Calle & Henke. En riktigt snygg och personlig butik med riktigt snygg inredning. Somewear & Friends har tre butiker i Sverige dels den i Norrköping sen Uddevalla och Smögen. Om du inte har vägarna förbi så kan du alltid klicka dig in på Somewear.com. Somewear säljs i 80 butiker runt om i Sverige.

Det som många inte vet är så är Somewear ett Unisex märke, så både tjejer och killar passar i kläderna. Jag  brukar ofta kika in där, och man hittar alltid något. De har riktigt bra och sköna passformer på kläderna.  De har riktigt schyssta T-shirtar och Linnen. De har även fått in riktigt snygga shorts nu till sommaren. De har också riktigt söta t-shirtar och linnen till småkidsen. Jag menar hur söta är inte de ovan?

Sen har jag en väldigt rolig sak att berätta, att det kommer faktiskt hållas en tävling här inom kort där DU har chansen att vinna ett ursnyggt linne från Somewear samt valfritt smycke från Detailsbyrebfre. Eftersom att både Killar & tjejer kan ha linnet, och att Detailsbyrebfre säljer både tjej & kill smycken. Så kommer denna tävling vara tillgängliga för alla. Skulle vara grymt kul att lite mera killar också är med att tävlar.

Visst låter detta kul? Tävlingen kommer nog upp i helgen.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.