Y E L L O W

Gul som citron.

Nu i vår och sommar är det gult som gäller, som ni redan säkert märkt. Tycker jag ser gult överallt nu, jag tycker faktiskt det är riktigt fint, men jag är mer förtjust i den här ljusgula, inte riktigt den där klara gula. Som denna gula som är ovan, riktigt fint på sommaren till en brundbränd kropp. Gult är riktigt snyggt att matcha med vitt samt med svart. Det får liksom inte bli för mycket, det räcker med bara något gult. Den enaxlade ljusgula klänningen från Nelly är to die for. Jag skulle inte tacka nej till något ut utav detta. Så här har ni lite tips på gula godingar.

Vad tycker ni? Kommer ni satsa på gult i Sommar? Gillar ni färgen?

0

7 reaktioner på “Y E L L O W”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.