Solen skiner och himlen är blå.

Nu ska jag springa ut till altanen och lägga mig coh pressa i solstolen hela dagen! Försöka bättra på min färg, för nu är nästan allting borta :/ Så grymt tråkigt. Sen måste jag till Hagbey & Stan en sväng måste fixa lite inför kvällen. Vi hörs senare! Pussis

Jag älskar detta väder, så underbart!

0

4 reaktioner på “Solen skiner och himlen är blå.”

 • EMELIECATRINE skriver:

  Jag kan tyvärr inte betala förrän 25:e då jag får lön. Har ju självklart pengar, men jag kan inte lägga det på accessoarer och kläder nu innan lönen, måste hålla i varenda krona… Just därför jag tänkte att vi skulle ta det när jag kom hem. Så du får pengarna direkt? =)

 • EMELIECATRINE skriver:

  Du får ju självklart skicka det ändå, men tänkte mest för din skull. Skulle ju aldrig blåsa dig på pengar liksom =) haha. Puss på dig

 • Amanda skriver:

  Tänkte höra om din Asien resa!

  Var två månader för lite?
  Hur reste ni mellan de olika länderna, buss, flyg?

  tacktack!

 • Feline skriver:

  Du funderar inte över att solen åldrar huden? Rynkor för framtiden, pigmentfläckar etc. Jag vill inte klanka, men jag undrar bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.