LET IT BE

Kameran är urladdad, så får duga med iphonebilder.

Svarta chinos – Monki, Linne Beatles – Thai, Converse, Cardigan & jacka – Monki, Halsband – fixatihopsjälv.

Kom hem för ett tag sen, var tvungen att göra lite mat först bara, det blev sallad idag med. Imorse vaknade jag upp hemma hos henki, alltid lika mysigt att vakna upp med honom. Sen tog jag mig en promenad ner till Stan, och strosade omkring där, har ju inte varit på stan sen jag kom hem. Så de var nästan 3 månader sen jag var där, det mesta var väl som vanligt, förutom H&M som hade blivit grymt fint. Jag kände knappt igen mig.

Idag får ni svaren från frågestunden om Asien, jag lovar! Samt mera shopping från Asien. Låter det bra?

0

3 reaktioner på “LET IT BE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.