De vita perfekta shortsen.

Äntligen! Har varit ute efter ett par höga fina vita shorts, och här har vi dem.

Jag tänkte ju köpa de från H&M Conscious collection, men med tanke på att halva sverige springer runt med de. Så tänkte jag att det var lite roligare med dessa. Jag tycker dom var superfina i modellen och så gillade jag bältet till. Dessa kommer ifrån Cubus. Vad tycker ni? Gillar ni dem?

0

2 reaktioner på “De vita perfekta shortsen.”

  • Anonym skriver:

    men om man ska tänka så hela tiden så kan man ju inte köpa nånting. man ska köpa det man vill ha och trivs i, och skita i om alla andra har det. tycker jag 🙂

  • becca skriver:

    SV till anonym: Ja så tänker jag med, man ska bara klä sig i det man trivs och gillar. Men jag tycker det är roligt att hitta saker som inte alla har 🙂 Men sen gäller de att göra det till sin grejj med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *