perfekt start på dagen.

Riktigt bra start på dagen.
 
Jag började med 35 min rask promenad i morgonsolen, sen när jag kom hem gjorde jag en massa situps. Sen blev det fruskost, en nyttig sådan! Havregrynsgröt med banan, grovt knäcke med skinka + gurka och äppeljuice till det. MUMS! Nu ska jag komma igång med träningen ordentligt, samt kosten. HERE WE GO!

Nu måste jag fixa litegranna, för om en timma kommer min skjuts. Jag ska nämligen åka till Ikanohuset och jobba idag i Linköping på ur&penn där. 13.oo-20.15 Ska bli spännande 🙂 Alltid roligt med nya saker.

0

2 reaktioner på “perfekt start på dagen.”

  • Lillis skriver:

    Käkar också gröt varje morron… dock med socker, kanel och äpplemos! 😀

  • Annie skriver:

    Jag måste säga att jag verkligen diggar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *